NOVOSTI VINARIJE ŠTAMPAR

NATRAG NA WEB STRANICU VINARIJE

Čaša slova za čašu vina / 23.03.2013.

U utorak, odmah iza prvog poluvremena polufinala europske lige prvaka počele su "teći" prve minute Noći knjige.

VIŠE

Odbrojavanje / 28.03.2013.

Još samo 50 dana do. Speglajte majicu i počnite se "rihtati" već od danas. Bez kozmetike POL-POL nikam!

VIŠE

QR POL-POL / 11.03.2013.

Ovih dana vinarija na tržište plasira kultnu mješavinu POL POL. Vješto odabrane sorte berbe 2012. odišu posebnom svježinom, a novost na etiketi je aplikacija QR koda čije vas očitanje vodi izravno na web stranicu vinarije.

VIŠE

Štampar @ Rougemarin bar | 11.12.12

Veliki se druže s velikima. Vinsko odrastanje vinarije Štampar kroz rane dvijetisućite godine rezultiralo je izuzetnim vinima i prestižnim nagradama koje su vina postizala na domaćim i stranim festivalima. Stvoriti i zadržati posebnost svojih okusa i mirisa teška je agenda, pridobiti publiku tako da se baš tvoja vina s razlogom traže - umijeće je u svakom vremenu. Osobito današnjem, zasićenom vrlo dobrim vinarima i sve boljim bijelim, crvenim i narančastim vinima. Između petnaestak etiketa s kojima izlaze na tržište, vina Štampar najbolje rezultate postižu Sauvignonom, Pušipelom, Muškatom, Črnim i svakako kultnom Pol-Pol mješavinom......

VIŠE

Vinograd / 2.11.2012.

Mjesec je studeni. Dok se u podrumu od bačve do bačve danonoćno odvija prava revolucionarna eno drama, u vinogradima caruje mir i spokoj. Dogodi se tek pokoji tihi čarobni nanos nove nijanse kistom raskošne jeseni od trsa do trsa.

VIŠE

Promo film POL-POL / 22.05.2012.

Glavni junak filma je POL-POL, kultno brand vino vinarije Štampar. Ali, tek naoko. U dinamičnu i kratku filmsku priču redatelj Denis Perčić je vrhunskom jednostavnošću i krajnje suptilno ugradio dodatne glavne junake - prijateljstvo i vedar stil života uronjen u mladenačku prpošnost koja promišljeno koristi i bira osvježenje. Ali ne primarno količinu i ne bilo što. Jednostavnom pričom, sjajnim kretanjem kamere, preciznom montažom i znalački odabranom glazbom, Perčić je sa svojom filmskom ekipom studija Reci Da Cinema stvorio neobično ležeran i naprosto zarazan film.

VIŠE
1 2