NATRAG

NOVOSTI VINARIJE ŠTAMPAR

NATRAG NA WEB STRANICU VINARIJE

Dr. Štampar preporuča / 19.06.2013.

Nakon višegodišnjih znanstvenih pokusa vinski laboratorij Štampar iz Sv. Urbana s ponosom predstavlja POL-POL, najdjelotvorniji pripravak za osvježenje koji je ikad ponuđen izbirljivom tržištu. Izuzetno niska nabavna cijena i distribucijska premreženost države jamče dostupnost u svim područjima naše zemlje. Nakon napornih istraživanja i nebrojenih opita, stvoren je napitak s minimalnim nuspojavama, toliko rijetkim da ih je i nano tehnologijama teško detektirati. Upute za uporabu su vrlo jednostavne, a ono što ovaj izniman produkt znanosti stavlja iznad gotovo sve konkurencije jest činjenica da se on može koristiti i prije i poslije jela, jednako danju kao i noću, a djeluje i neradnim danom.

Apsolutno je postignuće i podatak da pripravak nije vezan samo za traumatično ljetno divljanje temperatura, već nevjerojatno paše i djeluje u svako godišnje doba. Proizvođač se odlučio na zaštitno pakiranje od 1l, ali za ruralna mjesta, otoke i nedostupnije krajeve naše zemlje pripremljeni su kartoni s po 12 boca, što, prema odredbi ministarstva za opskrbu, predstavlja višednevnu sigurnosnu zalihu za hitna stanja. Cijeli se projekt i dalje vrlo studiozno razrađuje i usavršava, a svaki kvalitativni pomak na dobro ili još bolje biti će istoga trena objavljen javnosti.

DENIS PERČIĆ, DAVOR NOVAK I IVAN GORIČANEC - viši suradnici specijaliziranog EU konzorcija za ispitivanje i kontrolu kvalitete tekućih materijala, 19. lipnja 2013.

ispis